Home Page RO

Hipoterapie și Dresaj Natural

Hipoterapia (terapie cu cai) și dresajul natural sunt cele două servicii principale ale organizației non-guvernamentale HorsEmotion.

Hipoterapia

Terapia cu ajutorul cailor pentru oameni, și în special pentru copii, cu diverse dizabilități, se adresează diverselor probleme precum: paralizie cerebrală infantilă, tetrapareză, sindrom Down, autism, etc. Diferitele beneficii, atât cele fizice cât și cele psihice, se văd în timp, însă bucuria din ochii copiilor se vede imediat.
Citeste mai mult

Dresajul natural

Dresajul natural după metoda Parelli își propune să promoveze și să îmbunătățească comunicarea dintre oameni și cai. Dorim să eliminăm metodele violente de dresaj, înlocuindu-le cu o întelegere îmbunătățită, bazată pe respectul reciproc dintre cai și oameni.
Citeste mai mult

Despre HorsEmotion

Suntem oameni diferiți, cu diverse aptitudini, însă cu un tel comun: comuniunea armonioasă dintre om și cal, o prietenie sinceră și profundă în care cei doi se ajută reciproc și trăiesc într-un parteneriat cu efecte benefice pentru ambele părți. Din această dorință a rezultat ONG-ul nostru care promovează atât hipoterapia, cu efectele ei benefice pentru oameni cu dizabilități, cât și metodele dresajului natural, cu metodele ei de dresaj fără violență. Dorim să venim în ajutorul oamenilor și mai ales copiilor cu dizabilități, dar și să promovăm metode de „Natural Horsemanship”, atât pentru amatorii de cai cât și pentru caii acestora.
Citeste mai mult

Proiecte

Punem suflet în tot ceea ce facem!

Fiecare copil este special în felul lui și fiecare proiect în care ne implicăm este menit să contribuie la bunăstarea societății în care trăim. Este de datoria fiecăruia dintre noi să facem din această lume un loc mai bun.
Citeste mai mult

Valorile noastre

HorsEmotion s-a născut din pasiunea oamenilor pentru cai.

Am construit acest loc în care animalele și oamenii să poată trăi fericiți împreună și unde să putem promova:

  • respect
  • sinceritate
  • colaborare
  • empatie
  • ajutor reciproc

Evenimente